Waterkaraf graveren

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Een whisky- of waterkaraf graveren is een uniek relatiegeschenk of persoonlijk cadeau. Op de waterkan, decanteerkaraf of whiskykaraf kan een persoonlijke boodschap worden gegraveerd. Naast tekst kan ook een logo of een combinatie van een tekst en afbeelding op de karaf worden gegraveerd. Dat maakt het geven een bijzonder cadeau en een mooie aanwinst voor op tafel. Niet alleen als cadeau voor iemand anders, maar ook het zou ook niet verkeerd staan op je eigen keukentafel.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Verschillende opties karaffen

We hebben verschillende karaffen in het assortiment die kunnen worden gegraveerd. Er zijn verschillende karaffen voor whisky, wijn en water van Kosta Boda of Schott Zwiesel. Deze kunnen ook in sets voorkomen, zoals de driedelige whiskykaraf met twee bijbehorende glazen. Je hebt de keuze uit drie verschillende whiskysets, zodat je je favoriet uit kan kiezen.

Op zoek naar een karaf voor wijn? Dan kun je kiezen voor een eenvoudige kristallen karaf of een decanteerkaraf. Deze zijn allebei geschikt voor wijn. Een waterkan of waterkaraf graveren kan ook, deze kannen zijn te gebruiken voor water of eventueel voor sappen. Er is een waterkan met deksel of een set met twee glazen. Deze sets zijn uit te breiden met meer glazen, zodat het geschikt is voor vriendengroepen, maar ook als een mooie set voor in de vergaderkamer. De meeste waterkannen passen in de koelkast en zijn vaatwasserbestendig. Naast mooi dus ook heel praktisch. Ten slotte hebben we nog een mooie karaf voor Grappa: een Italiaanse gedistilleerde alcoholische drank en een bierpitcher. Keuze genoeg dus.

Waterkaraf


Waarom een karaf?

Waarom zou je een waterkaraf graveren en cadeau geven of jezelf cadeau doen? Er zijn meerdere voordelen aan het geven van een gegraveerde karaf:

  • - Geschikt voor groot gezelschap.
  • - Het staat mooi op tafel.
  • - Persoonlijk tintje door de gravure, keuze voor afbeelding of tekst.
  • - Alle karaffen zijn van hoge kwaliteit en blijven daarom lang mooi.
  • - Uitgebreide keuze uit een karaf voor wijn, water en whisky.

Het proces

Na het kiezen van de karaf, kan het ontwerp worden gemaakt. Als je het ontwerp al hebt, dan kun je deze uploaden op onze website. Mocht je nog geen ontwerp hebben, dan kun je het simpel maken via onze website. Na de keuze voor het glas kun je de tekst invullen die je graag op het glas wil hebben. Je hebt de keuze uit verschillende lettertypes, -groottes en hoe het uitgelijnd moet worden. Zo kun je eenvoudig een mooi ontwerp maken. In sommige gevallen zijn de karaffen moeilijker te graveren, dus daar zullen we dan nog even contact over opnemen zodat het ontwerp mooi gegraveerd kan worden. Zodra het ontwerp goedgekeurd is, wordt het met zandstralen in de kannen gegraveerd. Dit geeft een mooi en elegant resultaat. Binnen 2 tot 4 dagen wordt de karaf verzonden.

Meer informatie

Mocht je meer vragen hebben over het proces of de keuzes die je kan maken, dan kun je ons op werkdagen bellen of een mailtje sturen. We proberen die altijd binnen 24 uur te beantwoorden. Ben je op zoek naar iets anders? We kunnen ook accessoires zoals vazen en windlichten graveren, maar ook bierglazen en wijnglazen.