Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk! 

 

Wijnglas kristal Classico witte wijn Schott Zwiesel

Wijnglas witte wijn Schott Zwiesel

More Views

  • Wijnglas witte wijn Schott Zwiesel
  • wijnglas graveren
  • wijnglazen graveren
  • witte wijnglas graveren
€ 18,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Wijnglas kristal Classico witte wijn Schott Zwiesel. Dit kristallen wijnglas is een onderdeel van de collectie Classico van het merk Schott Zwiesel. Doordat Schott Zwiesel geproduceerd wordt van het gepatenteerde Tritan® Kristalglas zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Dit witte wijn glas is 210 mm hoog, en heeft een inhoud van 310 ml.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 843 beoordelingen

Diana Lammers: "Super service. Volledig aan mijn wensen voldaan. Prijs/kwaliteit top. Vriendelijk contact. "

28 apr. 2021

Nicole : "Super, duidelijk in wat wel en niet kan en super fijn meegedacht om het toch n9g mogelijk te maken , top kwaliteit en heel blij met het zijn eindresultaat"

27 apr. 2021

A. Opmeer: "Snel, vriendelijk en prima"

26 apr. 2021